SG-AirTec GmbH er en innovativ virksomhed med speciale i udvikling og brug af NTP-teknologier til eliminering af skadelige vira og bakterier. Vi lancerer denne nye teknologi i højteffektive produkter med sundhedsfremmende egenskaber i private og offentlige rum. Vores bidrag til forskning og udvikling af NTP-teknologien bliver udført i et europæisk samarbejde af universiteter og forsknings-institutter, for løbende at teste og analysere produkternes effektive egenskaber. Vores moduler er internationalt beskyttet af patenter og registrerede teknologier. Området suppleres løbende med nye applikationer, som udvikles af et professionelt og dynamisk team med stor erfaring i NTP-sektoren.

Vores verden er underlagt en stadig forandring og står løbende over for nye udfordringer. Teknologisk innovative løsninger bidrager her med markante forbedringer for os alle.

Det er vores focus i den daglige motivation og målsætning!

Hvad kan vi gøre for dig?

Træt af at indånde dårlig luft? Kunne du tænke dig at leve i et miljø, som er konsekvent sundt, sikker og lugtfri? Så er vores Nevio desinfektionsenheder, det som du har ledt efter! Effektivitet garanteret af internationale tests og certificeringer.

Til produkterne